6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Od farmacije, preko trgovine, do restorana, telekomunikacija…

3 min read
Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 05.11.2023. Opis posla uključuje kontrolu prisutnosti potrebnog osoblja i pripreme za početak proizvodnje. Za ovaj je posao poželjno radno iskustvo u farmaceutskoj proizvodnji (3-5+ godina iskustva). Prijavite se putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu i Osijeku. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Poslodavac nudi stimulativne dodatne mjesečne nagrade ovisno o ostvarenim ciljevima, dodatne fiksne financijske pogodnosti u iznosu od 180€ te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Opis posla je priprema jela po zadanim recepturama i normativima. Poslodavac osigurava redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i eventualni prekovremeni rad te mogućnost ostvarivanja stimulacije. Prijavite se putem linka do 18.11.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja područja (m/ž) u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i istočnoj Hrvatskoj. U opisu posla je kontroliranje svih procesa u poslovnicama na dodijeljenom području te redovito obilaženje poslovnica. Poslodavac omogućava stimulativna primanja, stručno usavršavanje i razvoj te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se do 02.11.2023. putem linka.

B for Business d.o.o., za klijenta – poznati modni lanac,zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / prodavača (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz interesantne igrice, mogućnost profesionalnog razvoj u okviru talent pool-a i još drugih pogodnosti. Prijavite se na linku do 31.10.2023. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gi Group staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 04.11.2023. Od kandidata se očekuje prijateljska otvorenost i komunikativnost za rad s korisnicima, koja uključuje strpljenje i slušanje te spremnost na rad na terenu. Poslodavac nudi službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. zapošljava Suradnika u odjelu projektne podrške (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Splitu, Zagrebu, Rijeci ili Osijeku. Ako smatrate da imate dovoljno znanja i iskustva za optimalan odabir opreme za klimatizaciju za svaku potrebu ili ste već radili u strojarskom projektnom uredu, ovo je posao za vas. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)