16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jezivo! Na odlagalištu sekundarnih sirovina u Osijeku djelatnik našao projektil, topovsko zrno, streljivo…

1 min read
- Topovsko zrno i streljivo su izuzeti dok je projektil na siguran način uništen od strane službenika za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek.

Iako se već godinama, ali i trajno provodi akcija predaje oružja bez sankcija, anonimno i bez brige, čitava je ‘kolonija’ onih koji nalaze lakšim to negdje odližiti i dovesti u opasnost sebe, druge, djecu…

– Na odlagalištu sekundarnih sirovina u Osijeku jučer oko 12,30 sati 58-godišnji djelatnik tvrtke pronašao je topovsko zrno kalibra 122 milimetara, streljivo i projektil – javila je danas osječka policija, nastavljajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Topovsko zrno i streljivo su izuzeti dok je projektil na siguran način uništen od strane službenika za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek.

Policija iz Osijeka podsjeća građane na trajanje akcije Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza. Svi koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, mogu ga bez straha od sankcija prijaviti policiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92 – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)