24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tramvaji danas nastavili s vožnjom! Onom, ‘protiv hrđanja’! Pazite gdje parkirate…

1 min read
- Servisne vožnje tramvaja obavljat će se sukladno napretku radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture, te će se lokacije istih mijenjati u ovisnosti o fazama građevinskih radova.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Nastavljaju se danas servisne vožnje tramvajskih vozila, a koje će trajati do 27. listopada, javili su iz GPP-a, najavljujući vožnje tramvajem ‘protiv hrđanja’.

– Od 3. srpnja pa sve do očekivanog potpunog završetka radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture, u Osijeku je obustavljen sav tramvajski promet, a umjesto tramvaja prometuju autobusi – podsjećaju iz GPP-a, ali i dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ipak, kroz cijelo razdoblje obustave tramvajskog prometa, tramvajska vozila moraju obavljati svoje redovne servisne vožnje. Zbog toga molimo sugrađane da obrate pažnju na tramvajska vozila u prometu, te da svoja vozila ne parkiraju na tramvajsku prugu, posebno od 25. do 27. listopada.

– Servisne vožnje tramvaja obavljat će se sukladno napretku radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture, te će se lokacije istih mijenjati u ovisnosti o fazama građevinskih radova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zahvaljujemo se unaprijed vozačima na razumijevanju – zaključuju iz GPP-a.

Foto: Pixabay (ilustracija)