29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nevrijeme: U Bilju pala bandera, u Osijeku gorio kukuruz, razletjela se prometna signalizacija…

1 min read
- Nevrijeme je zahvatilo i područje Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema - javlja Ravnateljstvo Civilne zaštite MUP-a Hrvatske i nabraja...

Nevrijeme praćeno kišom i jakim vjetrom zahvatilo područje više županija, objavilo je Ravnatelkstvo Civilne zaštite MUP-a Hrvatske. Slavonija je silinu vjetra i oborina osjetila od 13 sati nadalje, a Civilna zaštita izvještava kako je štete jučer bilo na području više županija u Slavoniji.

– Nevrijeme je zahvatilo i područje Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema – javlja Ravnateljstvo Civilne zaštite MUP-a Hrvatske i nabraja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uz dojave o srušenim stablima na prometnice, županijski centri 112 Virovitica i Osijek zaprimili su više dojava građana o požaru kukuruzišta u Osijeku, srušenoj banderi u Bilju, oštećenju automobila na parkiralištu u Valpovu, popadalom granju na cesti u Tvrđavici te razbacanim putnim znakovima u Osijeku zbog rekonstrukcije tramvajske pruge.

– Na području Požeško – slavonske županije je zabilježeno nekoliko kratkotrajnih prekida u opskrbi električnom energijom – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)