1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kreće novi plesni tečaj u Osijeku! ‘Ajmo, tko ima dvije lijeve noge, ukočena ramena…

2 min read
Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte naš rad s polaznicima, dobro došli ste)! - kažu iz Feniksa.

Počinje novi plesni tečaj ŠPU Feniks u Osijeku, kojeg su nazvali – Don’t walk, dance! Bit će to tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 13. i srijedu 15. studenog, u osnovnoj školi Mladost na Sjenjaku. U oba navrata u 20 sati.

– Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte naš rad s polaznicima, dobro došli ste)! Termini održavanja tečaja su ponedjeljak i srijeda od 20 sati. Program plesnog tečaja, za bezbolan pristup plesnom podiju, obuhvaća osnove engleskog i bečkog valcera, disco-foxa, tanga i šetalice. Budimo realni, svi mi volimo plesati! – stoji u uvodniku poziva, u kojem se dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije. Ples usrećuje, ples je radost – stvarno! Na tečaju si: sat vremena okružen/-a nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš… Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno? Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, a nerijetko se dogodi i ljubav. Naš je savjet – svakako probajte! S veselom Feniksovom ekipom uđite u svijet koji energijom puni baterije, odmara duh i tijelo, svijet plesa. Plesati je lako! A na našim opuštenim tečajevima proplesat ćeš već prvi sat, garantirano! Pozivamo vas – ne oklijevajte! Dobro nam došli! – zaključuju iz Feniksa.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other