28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zoran Zekić nakon poraza od Hajduka: “Bili smo užasni i ‘visili’ u prvom dijelu…”

1 min read
Igrali smo previše 'pasova' unazad, a onda se dogodila velika greška i dobili smo gol - kazao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić.

Osijek je izgubio! To je činjenica. Kao i da je moglo i trebalo bolje. Posebno u prvom dijelu utakmice. Jer tada je Osijek izgubio susret protiv Hajduka, tada je Livaja zabio. Osijek je u prvom dijelu bio slabiji, u nastavku značajno bolji, ali kandidat za naslov je iskoristio ‘dar’ u 42. minuti susreta i otišao s Pampasa s 3 boda. Osijek je susret okončao na 5. mjestu ljestvice.

– Bili smo užasni u prvom dijelu, visili smo jako. I kada smo pomislili da ćemo dočekati odmor s 0-0 i presložiti se za nastavak utakmice, napravili smo što smo napravili. Igrali smo previše ‘pasova’ unazad, a onda se dogodila velika greška i dobili smo gol – kazao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić, nastavljajući kako je Osijek u nastavku izgledao kao Hajduk u prvom dijelu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Iluzorno je sada pričati jesmo li mogli ili ne, ali da smo zabili, zabili bi još. Trebalo je od početka igrati kao u drugom dijelu. Imali smo tada kombinatoriku, dodavanje… Mirnoće je manjkalo, ali za mirnoću treba igrati bolje od početka – zaključio je Zekić.

Foto: Youtube, NK Osijek (arhiva, screenshot)