1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Banožić stabilno, liječnici oprezni, iz KBC-a Osijek kažu da se i dalje ne sjeća prometne nesreće…

1 min read
Podsjetimo, Banožić je jučer ujutro teško ozlijeđen u prometnoj nesreći. Ima višestruke ozljede tijela, mozga, prsnog koša, trbuha...

Bivši ministar obrane Mario Banožić, na liječenju u osječkom KBC-u, stabilno je i izvan neposredne životne opasnosti, ali iz Ravnateljstva osječkog KBC-a izvještavaju da se i dalje ne sjeća prometne nesreće u kojoj je sudjelovao i nakon koje je ugašen život 40-godišnjeg obrtnika iz Privlake. Pred novinare je danas također stao zamjenik ravnatelja KBC-a dr.sc. Krunoslav Šego, kazavši da su u bolnici i dalje opreni s obzirom na vrstu ozljede bivšeg ministra Banožića.

– Novi nalazi od jutros ne pokazuju nikakvu značajnu progresiju ozljeda. I dalje se ne sjeća što se dogodilo te i dalje nije pri punoj svijesti. S njim se može komunicirati, ali ta svijest nije puna svijest – rekao je dr.sc. Šego novinarima, dodajući da je teško reći koliko će stanje još trajati, svakako još nekoliko dana, u najboljem slučaju, dodao je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Također, ne vjeruje se da će policija ispitivati Banožića u ovom trenutku, jer liječnik smatra da se od njega u ovom trenutku ne mogu dobiti neke relevantne informacije. A nije predviđeno ni njegovo premiještanje u ovom trenutku liječenja i oporavka.

Podsjetimo, Banožić je jučer ujutro teško ozlijeđen u prometnoj nesreći. Ima višestruke ozljede tijela, mozga, prsnog koša, trbuha…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other