30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Advent u Osijeku ima ‘jackpot’ za glazbenike! Publika, oprema, uvjeti, pozornica… Samo se prijavite!

2 min read
Može i domaća i strana glazba, u okviru popa, rocka, soula, bluesa, jazza, R&B-a, funka..., za 500 eura neto troška, uz ugovor ili e-račun.

Vrhunsku šansu imaju glazbenici u Osijeku i okolici uvrstiti se u glazbeni program ovogodišnjeg Adventa u Osijeku na jednoj od pozornica u Tvrđi. Za mladu glazbenicu, glazbenika, skupinu…, poznate, manje poznate, nepoznate, za afirmirane, neopravdano manje afirmirane glazbene umjetnike, uz osiguranu publiku i financiran nastup, sukladno zadanim okvirima, ovo je ‘jackpot’!

Znate da se sprema vrhunska ponuda od ‘Školjke’ i lunaparka, preko Festivala jelki na Trgu Svetog Trojstva, ‘ferrisa’…, do koncerata, prodaje, ‘ića i pića’, da na veliku pozornicu dolaze Marko Tolja Vanna, Klapa Intrade, Vatra, Songkillersi…, ali osim njih, nastupa Bang Bang, Gelato Sisters i još neotkrivenog koncerta dan prije Badnjaka, sukladno pozivu glazbenicima, koji dolazi od organizatora Kulturnog centra Grada Osijeka, glazbenice, glazbenici, pjevačice, pjevači, bendovi, skupine…, mogu se i sami prijaviti i realizirati nastup.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, KC je pozvao sve glazbenike koji žele nastupiti u okviru Adventa u Osijeku da se jave, ispune obrazac, a ukoliko, uz želji i volju, ispunjavaju uvjete. Može i domaća i strana glazba, u okviru popa, rocka, soula, bluesa, jazza, R&B-a, funka…, za 500 eura neto troška, uz ugovor ili e-račun.

Grad Osijek, odnosno organizator, KC će im osigurati pozornicu u Tvrđi, dobit će razglas, rasvjetu, sve potrebne prijave, ZAMP-u, MUP-u, zaštitare…, a uz prijavnicu im valja poslati na procjenu i kakav video snimak, sinopsis koncerta, ako hoćete – play listu, da se ne dogodi da im glazbeni izričaj zastrani izvan zadanih i željenih gabarita. Uostalom, glazbenici, imate sve na mrežnim stranicama Kulturnog centra u Osijeku u okviru manifestacije Advent u Osijeku ’23.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A da ponovimo ono što još znamo – Marko Tolja ‘otvara’ Advent 1.12., dan poslije ‘na stageu’ bit će Vanna, 8. prosinca dolazi Klapa Intrade, odmah sljedeći dan nastupa Vatra, 15. prosinca nastupa Bang Bang, sljedeću večer, 16. prosinca Songkillersi, 22. prosinca Gelato Sisters, a 23. prosinca… E, to je finale i to nam još nije otkriveno.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other