30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Posao u Osijeku i okolici! Pojedini uz plaće i dodatke, nude i plaćen vrtić, karticu za ‘gym’…

3 min read
Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Mahtel d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik poslovne prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Osijek. Traže kvalificiranog prodajnog predstavnika za unapređenje prodaje. Uslijed povećanja opsega poslovanja traže motivirane, odgovorne i vedre osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu. Prijavite se na linku do 23.11.2023.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Čepinu. U opisu posla se nalazi komunikacija s gostima kluba te obavljanje blagajničkih poslova. Poslodavac osigurava priliku za napredovanje, mentora i obuku za rad te slobodan dan na dan rođendana. Prijavite se do 10.12.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) na više lokacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. U opisu posla su dnevni operativni zadaci, administrativni zadaci te upravljanje manjim timom zaposlenika. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima te mjesečne stimulacije s obzirom na performans. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

Vetti Group d.o.o. zapošljava na pozicijama Doktor veterinarske medicine (m/ž) i Veterinarski tehničar (m/ž) u Zagrebu, Đakovu, Virovitici i Splitu. Vaše odgovornosti uključuju zaštitu zdravlja, pregled, liječenje životinja te razvijanje i poticanje svih oblika zaštite i humanog odnosa prema životinjama. Možete se prijaviti do 23.11.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu . Student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijave se zaprimaju na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista istraživanja i razvoja (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave se zaprimaju do 03.12.2023. Opis posla uključuje obavljanje poslova razvoja novih i unapređenje postojećih sirovina, ambalaže, proizvoda i tehnologija u skladu s planovima. Za ovaj je posao potrebno minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima razvoja proizvoda u sličnim ili istim djelatnostima. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu i Osijeku. Prijave se zaprimaju do 25.11.2023. Poslodavac nudi odličnu atmosferu u modernim i lijepim uredima, plaćen vrtić za djecu zaposlenika, Multisport karticu te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

OBERSTADT d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla je priprema grill i pivničkih jela u restoranu Oberstadt. Potrebno je napredno poznavanje informatike (upotreba računalnih programa). Prijavite se putem linka do 16.12.2023.

CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100% rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other