5. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jedna je osoba teško ozlijeđena! Vozačica nije stala na ‘stop’, udarila drugo vozilo, obje sletjele s kolnika…

1 min read
- Potom je 36-godišnjakinja udarila u desni bočni dio vozila kojim je upravljala 53-godišnjakinja, te su obje sletjele s kolnika.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

– Jučer, 15. studenoga oko 7 sati na raskrižju Ulice Josipa Runjanina i Mostarske Ulice u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – javlja policija i dodaje…

– Obavljenim očevidom policijski službenici su utvrdili kako se 53-godišnjakinja kretala osobnim automobilom Ulicom Josipa Runjanina, te da dolaskom na raskrižje s Mostarskom Ulicom nije stala na znak stop, već je ušla u raskrižje ne propustivši automobil s prednošću prolaska kojim je upravljala 36-godišnjakinja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Potom je 36-godišnjakinja udarila u desni bočni dio vozila kojim je upravljala 53-godišnjakinja, te su obje sletjele s kolnika.

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 53-godišnjakinja koja je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, te policija protiv iste podnosi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)