30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U subotu ne radi nitko, u nedjelju je već druga priča! Evo kako rade trgovine u Osijeku…

1 min read
Tako će u nedjelju raditi skoro sve trgovine u Osijeku, sukladno nedjeljnom rasporedu na kojeg smo navikli i ranijih godina.

Sutra je državni praznik, sutra je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje. Sutra u Osijeku i drugdje u Hrvatskoj neće biti otvorena niti jedna trgovina. I ne treba. Jer, 24 sata zacijelo nikome neće manjkati ništa, a u nedjelju, kako se bližimo blagdanima, malo je trgovina koje neće do kraja godini iskoristiti onih 16 dozvoljenih radnih nedjelja.

Tako će u nedjelju raditi skoro sve trgovine u Osijeku, sukladno nedjeljnom rasporedu na kojeg smo navikli i ranijih godina.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

LIDL – sve trgovine u Hrvatskoj u nedjelju 19.11. raditi će od 8 do 14 sati.

KAUFLAND – bit će otvoren on 7 do 20 sati.

SPAR & INTERSPAR – radit će u nedjelju uobičajeno, osim u Portanovi, koja je zatvorena. Dakle, na Strossmayerovoj od 7 do 21, kod kružnog toka od 7 do 20 i na Trpimirovoj od 8 do 22 sata.

KONZUM – nekoliko trgovina bit će otvoreno od 8 do 13 sati, no većina će ih biti zatvorena. Stoga je najbolje na njihovim mrežnim stranicama provjeriti koje trgovine rade, ali od većih će otvorene biti na Strossmayerovoj, na Bosutskom i Vijencu.

PLODINE – trgovine će biti otvorene od 7 do 21 sat.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other