30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Spektakl! Državna ergela Đakovo priprema Konjičku predstavu uz glazbu!

1 min read
- Info o konjičkoj predstavi uz glazbu i obavezne rezervacije za organizirane turističke grupe gostiju na gsm: 099/215 2378 ili na sbutkovic@dedl.hr - zaključuju iz ergele na svojoj stranici na Facebooku.

Ovakvih događaja nema puno i zato su ‘tražena roba’, spektakl kakav se rijetko vidi uživo. Jer, niti su ti događaji česti, niti je gledalište veliko, a zanimanja uvijek ima i zato je dobro na vrijeme reagirati.

– U zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo u petak, 15. prosinca 2023. godine, u 13:00 sati održat će se predstava izuzetno atraktivnog konjičkog programa – javljau iz Državne ergele iz Đakova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Predstava u trajanju od 30 minuta zamišljena je kao glazbeno-prikazni program rada i obuke konja Državne ergele Đakovo za dresurni i zaprežni sport. Konji koji sudjeluju u programu lipicanske su pasmine u vlasništvu Ergele Đakovo.

– U ovu turističku uslugu Ergele Đakovo uključen i razgled ergele uz pratnju stručnog vodiča nakon održane predstave. U prostoru zatvorene jahaonice gostima su na raspolaganju suvenirica i Caffe bar “Potkova”, uz parkirni prostor bez naknade.

– Info o konjičkoj predstavi uz glazbu i obavezne rezervacije za organizirane turističke grupe gostiju na gsm: 099/215 2378 ili na sbutkovic@dedl.hr – zaključuju iz ergele na svojoj stranici na Facebooku.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)