24. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zdravko Čolić pred dolazak u Osijek: “Ja sam ‘osječki zet’, moja je žena Osječanka!”

2 min read
Foto: Dario Horvat

Foto: Dario Horvat

– Zdravko Čolić, glazbeni fenomen koji je pravi dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje, svoju blistavu karijeru gradi već desetljećima. Tijekom svih tih godina, broj štovatelj(ic)a njegovog lika i djela samo raste, baš kao i broj rasprodanih koncerata diljem svijeta. Sada su pred njim dva koncerta na ”domaćem” terenu, i to u Osijeku, 24. i 25. studenoga u dvorani Gradski vrt, zbog kojih ne skriva uzbuđenje… – javlja tim Zdravka Čolića i dodaje…

– Nije tajna da me posebne emocije i privatne veze vežu za Osijek, prije svega, moja supruga Aleksandra je Osječanka, samim time, ja sam ‘osječki zet’. Tako da je svaki moj dolazak ovdje posebno zadovoljstvo i velika sreća, a ovaj put još i veća jer sa mnom dolazi i cijela moja obitelj. Naravno, tu će biti i prijatelji koje nisam dugo vidio… – kazao je Čolić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Iako je od mog zadnjeg koncerta u Osijeku prošlo već 8 godina, ja ga se jako dobro sjećam… Za sve one koji su bili i tada, bit će ovo također jedno lijepo prisjećanje, a za sve one koji možda po prvi put dolaze na moj koncert – bit će to jedno lijepo upoznavanje… Drago mi je čuti i da su svoj dolazak najavili ljudi iz mnogih drugih gradova i da je interes velik, što je sjajna prilika da svih ovih 8 godina nadoknadimo u dvije lijepe večeri koje su pred nama. Velika je sreća i nakon toliko godina ”izbivanja” ne izgubiti vezu i održati ljubav sa svojom publikom, a sve zahvaljujući pjesmama koje nas vežu.” – istaknuo je Čolić.

– Ulaznice za prvi najavljeni koncert rasprodale su se u svega desetak dana, dok je za koncert najavljen za 24. studenoga preostalo još malo ulaznica, dostupnih putem sustava Eventim – zaključuju iz Agencije.

Foto: Dario Horvat (ustupljeno za objavu)

Facebook Comments