6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Orašar – rasprodan! Ali, HNK Osijek uspio ‘ugurati’ nove tri izvedbe! Kreću ulaznice…

1 min read
- Započnite blagdansku čaroliju najpopularnijim božićnim baletom u koreografiji Dinka Bogdanića i izvedbi baletnoga ansambla HNK-a u Osijeku.

Kreće danas ‘online’ prodaja ulaznica za još tri izvedbe mega popularnog baleta Orašar. HNK u Osijeku najavio je mogućnost novih izvedbi ukoliko ih uspije ‘ugurati’ u raspored, sukladno raspoloživosti umjetnika i kazališta, a to je danas objavljeno ‘urbi et orbi’. Imamo nove tri izvedbe Orašara otkako je prethodnih 12 u cijelosti rasprodano.

Izvedbe će biti 30. studenog, dakle za koji dan, potom i 1. i 2. prosinca, objavilo je kazalište u Osijeku, dodajući i da se ulaznice mogu kupovati ‘online’, prilažući i poveznice na svojoj Facebook stranici. Početak prodaje ulaznica je danas u 12 sati, dodali su.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– O iznimnom zanimanju publike svih naraštaja i uzbuđenju oko „Orašara“ pišu svi mediji i društvene mreže već danima pa je HNK-a u Osijeku za svoju vjernu publiku pripremio posebno iznenađenje – tri dodatne izvedbe predstave da bi još više vas postalo dijelom magije, jer upravo tako na slušatelje djeluje glazba Čajkovskog – stoji nadalje u objavi, kao i ovo…

– Započnite blagdansku čaroliju najpopularnijim božićnim baletom u koreografiji Dinka Bogdanića i izvedbi baletnoga ansambla HNK-a u Osijeku.

Foto: HNK Osijek (arhiva)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other