30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sinoć požar u krugu dječjeg vrtića na Sjenjaku u Osijeku! Slijedi ‘lov’ na počinitelje…

2 min read
Do požara je došlo u krugu, dvorištu dječjeg vrtića Sjenčica na Sjenjaku u Osijeku i vatrogasci su brzo lokalizirali, ugasili požar, a sumnja je 'pala' na klince koji su se ondje našli i zadržavali.

Vatrogasci iz Osijeka gasili su jučer požar kućice za igranje u dječjem vrtiću na Sjenjaku u Osijeku, javili su jutros iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije, kao sastavnicu izvješća intervencija u posljednja 24 sata. Bilo je to u vrijeme kada, u svakom slučaju, djece u vrtiću nema, iza 20 sati, ali saznanje o požaru u krugu, dvorištu dječjeg vrtića nikako nije vijest koju želite vidjeti.

Dojava Policijskoj upravi osječko-baranjskoj i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Osijeka preko Centra 112 stigla je u 20:56 sati. Do požara je došlo u krugu, dvorištu dječjeg vrtića Sjenčica na Sjenjaku u Osijeku i vatrogasci su brzo lokalizirali, ugasili požar, a sumnja je ‘pala’ na klince koji su se ondje u večernjim satima našli i zadržavali.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Slijedi ‘lov’ na počinitelje. Sve su prilike, neslužbeno doznajemo iz krugova mjerodavnih kako su požar zapalili ‘klinci’, a sve se događalo ‘debelo iza’ 20 sati, u vrijeme kada u dječjem vrtiću, sve i da nije u proširenju, više nije bilo baš nikoga.

Napokon, kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, uz požarište nitko nije ni zatečen, ‘ergo’ – nitko nije ni ozlijeđen. Jer, da se bilo tko uprizorio s ozbiljnijim opeklinama u KBC-u Osijek ili kod bilo kojeg drugog liječnika, već bi po službenoj dužnosti bilo javljeno, a onda i ‘zbrojeno dva i dva’. No, svakako nije ugodno ‘jutarnje štivo’ požar u dječjem vrtiću.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other