14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GISKO ima ‘crni petak’ i mogao bi vam se isplatiti…

1 min read
- Učlanjenje će moći ostvariti tijekom dana, u radnom vremenu Knjižnice od 8.00 do 19.30 sati, na svim odjelima i ograncima - zaključuju.
gisko

Mjesec knjige već je uvjetovao jedno ovako jednokratno sniženje u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku, ali ‘crni petak’ ga donosi još jednom, za sve one koji su ranije propustili priliku jeftinijeg učlanjenja u GISKO. Nije članarina, da se razumijemo, ni inače skupa, ali ovo ju čini još prihvatljivijom.

– U povodu Crnog petka, u petak, 24. studenog 2023. godine korisnici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek koji se prvi put učlane ili obnove članstvo u Knjižnici, plaćat će cijenu godišnje individualne članarine te godišnje obiteljske članarine 2,00 EUR / 15,07 kn manje – javili su iz GISKO-a, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Učlanjenje će moći ostvariti tijekom dana, u radnom vremenu Knjižnice od 8.00 do 19.30 sati, na svim odjelima i ograncima – zaključuju.

A cijene su, razumijevanja radi, inače za djecu, redovne studente i umirovljenike 7 eura, za odrasle 10, a obiteljske članarine stoje 14 eura.

– Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona Posudbenog odjela za odrasle 031/211-233 – dodaju iz knjižnice u Osijeku.

Foto: Google Street View (screenshot)