4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Strašna nesreća! Vozio bicikl, pridržavao drugi, uslijed udara završio na ‘šajbi’ vozila, na travi…

2 min read
...pored sebe sa desne strane, desnom rukom pridržavao drugi bicikl (vlasništvo 23-godišnjaka).

– Na kolniku ceste 42018, u blizini Poljane, dana 20. studenoga, oko 18.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – javlja policija, a riječ je o naletu osobnog autombila na vozača bicikla, koji je uz sebe pridržavao još jedan.

– Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 26-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom uslijed neprilagođene brzine kretanja udarila automobilom u stražnji dio bicikla, koji se kretao ispred nje u istom smjeru, a kojim je upravljao 27-godišnjak – nastavlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nadalje je utvrđeno da biciklista nije upravljao biciklom na način kojim se ne umanjuje stabilnost vozila, iako je bila noć nije bio označen reflektirajućim prslukom, drugom reflektirajućom odjećom ili oznakom te je pored sebe sa desne strane, desnom rukom pridržavao drugi bicikl (vlasništvo 23-godišnjaka). Vozač bicikla je od siline udara nabačen na vjetrobransko staklo automobila te zajedno sa biciklima odbačen na travnatu površinu pored kolnika.

– U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 27-godišnjak, koji je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 26-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Nadalje, policijski službenici će protiv 27-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prometnih prekršaja – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)