30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Vrela je krv’ ovog djeda! S 82 godine ‘zbrisao’ s mjesta nesreće…

1 min read
- Nakon udara 82-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici.

Baš je dan ranije Policijska uprava obajvila niz reperkusija o bijegu s mjesta nesreće, koji smo i mi prenijeli OVDJE, opisali kako se kazna može, samo za bijeg popeti do 920 eura, kad evo ga opet… Ovaj djedica možda ne barata internetom i ne čita obavijesti, ali ‘krv je vrela’ u njemu. Toliko da se dao u bijeg s mjesta nesreće. Otišao je, ali našli su ga…

– U ponedjeljak 20. studenoga 2023. oko 12.45 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića na parkiralištu, 82-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed nepropisnog polukružnog okretanja s parkirališnog mjesta udario je u zadnji dio parkiranog osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirao 41-godišnjak – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nakon udara 82-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici.

– Protiv 82-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)