28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vlada Zračnoj luci Osijek predložila novog člana Nadzornog odbora…

2 min read
Bivši župan Ivan Anušić, danas ministar obrane, zamijenio je Maria Banožića u jednom od radnih tijela, a Nadzorni odbor osječke Zračne luke dobio je novog člana, odnosno prijedlog. U jednom od povjerenstava sada je i Domagoj Mikulić, stoji u priopćenju.

Na zatvorenome dijelu 265. sjednice Vlade donesena su i neka nova kadrovska rješenja, javlja priopćenjem Vlada nakon sjednice. U tim odlukama je nekoliko Osječana, osoba iz naše županije. Bivši župan Ivan Anušić, danas ministar obrane, zamijenio je Maria Banožića u jednom od radnih tijela, a Nadzorni odbor osječke Zračne luke dobio je novog člana, odnosno prijedlog. U jednom od povjerenstava sada je i Domagoj Mikulić, stoji u priopćenju.

– Izmijenjena je i dopunjena Odluka o imenovanju članova stalnih radnih tijela Vlade Republike Hrvatske na način da se dr.sc. Mario Banožić razrješuje, a Ivan Anušić imenuje članom Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku, Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatskih branitelja te Kadrovske komisije – javlja Vlada i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Razriješen je dio dosadašnjih članova i zamjenika članova Stalnog povjerenstva za provedbu integracije stranaca u hrvatsko društvo – Tomislav Paljak, Šime Erlić, Danijela Gaube, Ivana Muštra, Sanja Slunjski, Renata Turčić i Olivera Jovanović. Novim članovima Stalnog povjerenstva imenovani su dr.sc. Iva Ivanković, Domagoj Mikulić i Klaudija Kregar Orešković, a zamjenicama članova Ana Šutalo, Dobrila Miletić, Katica Prpić i Mirela Šavrljuga, kao predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstva unutarnjih poslova i Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Donesen je Zaključak kojim se predlaže Skupštini društva Zračna luka Osijek d.o.o. imenovanje dr.sc. Jerka Glavaša za člana Nadzornog odbora toga društva, temeljem provedenog postupka za imenovanje člana Nadzornog odbora, na razdoblje od četiri godine – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)