17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pješački most uskoro dobiva potpuno novu rasvjetu! Stiže bolje, jače, svijetlije i – jeftinije!

1 min read
- Očekuje se raspisivanje nabave za novu rasvjetu za otprilike dva tjedna. Procjena ukupnih troškova potpuno nove rasvjete je 130.000,00 eura, dok je cijena jednog rasvjetnog tijela koje se sada nalazi na mostu 1.500,00 eura, a ima ih 200.

Pješački most u Osijeku u vrlo skorom i razumnom vremenu zasjati će bolje, jače, ali i jeftinije. Jamstveni rok od 5 godina se ‘izlizao’ za postavljenu rasvjetu 2017. godine. Grad je ‘krpao’ i ‘krpa’, ali praktički ‘jedna žarulja’, odnosno jedno tijelo ove rasvjete stoji 1.500 eura. Ide dok ide, al’ sad više ne ide.

– Izrađuje se projekt nove rasvjete koja će biti bolja od dosadašnje, a jeftinija jer se radi o novoj generaciji svjetiljki – rečeno je iz Grada Osijeka, u odgovoru u kojem se još dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očekuje se raspisivanje nabave za novu rasvjetu za otprilike dva tjedna. Procjena ukupnih troškova potpuno nove rasvjete je 130.000,00 eura, dok je cijena jednog rasvjetnog tijela koje se sada nalazi na mostu 1.500,00 eura, a ima ih 200.

– To znači da će nova rasvjeta biti više nego dvostruko jeftinija. Postojeća rasvjetna tijela na mostu koja su još uvijek ispravna, iskoristit ćemo na drugim lokacijama u gradu – zaključeno je.

Nova rasvjeta je nova, pod novim jamstvenim rokom, dodaju i modernija i trajnija.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments