16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gorivo, akumulatori, dijelovi… Državljanin BiH ‘operirao’ po Slavoniji od ljeta na ovamo!

1 min read
Osumnjičeni je jučer, 1. prosinca predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok će kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu...

– Policijski službenici Postaje granične policije Županja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv imovine, kojima je nekoliko tvrtki oštetio za iznos od više tisuća eura – javlja policija i navodi o čemu je riječ…

– Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je u razdoblju od 29. kolovoza do 18. listopada u Županji otuđio pogonsko gorivo i akumulatore iz dva radna stroja, vlasništvo građevinske tvrtke iz Vrbanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je tijekom listopada u Bošnjacima otuđio više dijelova s nekoliko radnih strojeva u vlasništvu poljoprivredne tvrtke iz Zagreba i trgovačkog obrta iz Županje.

– Osumnjičeni je jučer, 1. prosinca predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok će kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)