5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stiže zadnji ovogodišnji ‘modni buvljak’ na osječku ‘piju’!

1 min read
Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja 'modnog buvljaka' i druženja prije zime i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto! - navode.

– Pridružite nam se ovu subotu na još jednom modnom ‘buvljaku’! – pozvali su iz osječke Tržnice na posljednje ovogodišnje druženje ovakvog tipa na osječkoj ‘piji’, dodajući kako znaju i pretpostavljaju da je dosta odjevnih predmeta u našim ormarima, a koji nemaju funkciju, dok s druge strane imaju kvalitetu i vrijednost, možda za nekog drugog…

– Naš ‘modni buvljak’ je prilika ne samo da svatko od nas napravi mali pomak u očuvanju okoliša i buđenju ekološke svijesti nego i prilika za upoznavanje novih ljudi i stvaranje jedinstvenog stila – dodaju iz Tržnice i nastavljaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dragi naši ljubitelji mode i očuvanja okoliša! Nadamo se da će nas ovaj vikend vrijeme poslužiti kako bismo iskoristili mogućnost organiziranja ‘modnog buvljaka’ i druženja prije zime i zato nam se pridružite i rezervirajte svoje mjesto!

– Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na kontakt telefon 031/213-332 Služba komercijalnih poslova i naplate ili putem e-pošte: gabriela@trznica.hr. Vidimo se na ‘buvljaku’ u subotu 09.12.2023. u 9 sati! – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)