23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uznemirujuće za čitanje! Detalji nesreće i pogibije dvojice mladića… Tijela mladića ispala su iz vozila…

2 min read
- Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Policija je danas objavila nalaze očevida teške prometne nesreće u kojoj su stradala dva mladića, vozeći se s kirbaja. Mediji su već pisali kako je BMW udario u stablo, a policija sada donosi sve detalje…

– Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila. Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao osobni automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela prelazi osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

– Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

– Zbog obavljanja očevida, promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20.05 (08.12.) do 4.15 (09.12.) sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje – zaključuje se.

O prometnoj nesreći prvu smo informaciju prenijeli OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)