14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka policija javlja: Očevid je u tijeku! Poginuo vozač bicikla!

2 min read
Na vozača bicikla naletio je osobni automobil. Biciklist je smrtno stradao na mjestu. Riječ je o muškarcu 1957. godište.

UPDATE, 5.1.’23. u 14:05 – I vozač automobila i vozač bicikla kretali su se u istom smjeru, iz smjera Našica u smjeru Osijeka. Osobni automobil naletio je na bicikl u Budimcima oko 17:30 sati, u Ulici Bana Josipa Jelačića, nedaleko od broja 116. Vozač bicikla smrtno je stradao, izvijestio je sinoć Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske, a vijest na upit danas kasnije, nakon očevida, potvrdila glasnogovornica PU OBŽ Edita Roterbauer, dodajući kako će protiv vozača automobila biti podnesena kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osobnim automobilom upravljao 22-godišnjak, a smrtno je stradao muškarac u dobi od 66 godina, dodala je glasnogovornica, kazavši i kako je dionica ceste, gdje se dogodila prometna nesreća, bila sinoć zatvorena za trajanja očevida u vremenu od 18:10 do 21 sat.

Obitelji i prijateljima smrtno stradale osobe iskrena sućut.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske javlja upravo o pogibiji vozača bicikla u Budimcima nedaleko Našica. Do pogibije je došlo u prometnoj nesreći u Ulici Bana Josipa Jelačića, nedaleko od broja 116.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nesreća se dogodila, izvještava Policijska postaja Našice za OKC PU OBŽ, oko 17.30 sati. Na vozača bicikla naletio je osobni automobil. Biciklist je smrtno stradao na mjestu. Riječ je o muškarcu 1957. godište.

U ovom trenutku u tijeku je očevid, javlja OKC PU OBŽ.

Više informacija će biti dostupno po završetku očevida i u policijskom priopćenju sljedećeg dana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Obitelji i prijateljima smrtno stradale osobe iskrena sućut.

Foto: Pixabay (ilustracija)