4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka policija traži svjedoke prometne između autobusa i pješakinje na križanju Rokove i Gundulićeve…

2 min read
Hitna medicinska pomoć odvezla je pješakinju u KBC Osijek nakon što su ju nosilima podigli u vozilo.

Nije, zacijelo, lako policiji donijeti zaključak i kvalifikaciju događaja o kojem smo sinoć pisali kada se dogodio, malo iza 19 sati, o prometnoj nesreći između autobusa i pješakinje, koja se dogodila na raskrižju Rokove i Gundulićeve ulice u Osijeku, jer jutros su objavili, traže svjedoke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, kako smo već pisali, u Osijeku se jučer oko 19:10 sati, na raskrižju kolnika Ulice svetog Roka i Ulice Ivana Gundulića dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali autobus i pješakinja koja je zadobila tjelesne ozlijede.

– U cilju rasvjetljavanja događaja molimo očevice prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112 – objavila je danas PU OBŽ.

Podsjećamo, policijska uprava osječko-baranjska potvrdila nam je i sinoć telefonski da je riječ o prometnoj nesreći između autobusa i pješakinje na križanju Gundulićeve i Rokove ulice u Osijeku, ali o okolnostima nesreće do dovršetka očevida ne mogu reći ništa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naša prva informacija bila je kako na tlu u Gundulićevoj leži osoba, a kako je autobus GPP-a zaustavljen preko pješačkog prijelaza, gotovo preko cijele Gundulićeve ulice u Osijeku, uslijed čega je i promet trpio, policija nastojala izregulirati zastoj.

Nadalje, autobus je, sukladno situaciji, zacijelo izlazio iz Rokove ulice i skretao u Gundulićevu, ali što se dalje dogodilo, stvar je koju tek policija treba utvrditi.

Hitna medicinska pomoć odvezla je pješakinju u KBC Osijek nakon što su ju nosilima podigli u vozilo.

Foto: OsijekExpress.com