28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Dok spavamo ‘snom pravednika’, vrijedni gradski djelatnici ‘glancaju’ nam jutro…

1 min read
Uz niz redovnih aktivnosti, svakodnevnog čišćenja i uređenja, gradsko komunalno poduzeće je u noćnoj smjeni otklonilo jednu priličnu 'tvrdokornu mrlju'.

Kada ‘vratimo film unazad’, ovo se zapravo događa i u jesen i u proljeće, ma svako toliko…, a kao naravnu stvar shvaćamo kada gazimo nathodnicima u Osijeku, bilo da je riječ kod kolodvora, u Donjem gradu… U trenutku dok spavamo ‘snom pravednika’, netko uvijek radi. Unikomovi vrijedni djelatnici i u noći, osim što ljeti za velikih vrućina zalijevaju i stabla i cvijeće, rade na čišćenju javnih površina. A onda, svane jutro i ne znamo kakav je trud preko noći bio uložen.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Uz niz redovnih aktivnosti, svakodnevnog čišćenja i uređenja, gradsko komunalno poduzeće je u noćnoj smjeni otklonilo jednu priličnu ‘tvrdokornu mrlju’. Očistili, oprali, izribali su nathodnik u Donjem gradu, nathodnik iznad željezničke pruge, čime je taj prijelaz zablistao.

Prihvate se toga u radnoj jedinici Javna higijena, krenu u temeljito pranje i čišćenje pješačkog nathodnika u Tvorničkoj 1, odnosno Šećeranskog mosta u Donjem gradu. Osim strojnog pranja, djelatnici su i ručno očistili tamošnje odvode.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Foto: Facebook (arhiva, screenshot)