1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sutra se pojačava vjetar u Osijeku i okolici!? Jačaju udari!? Mogući olujni udari do 75 km/h

1 min read
- Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom.
vjetar upozorenje

Ono što je bilo na snazi jučer i danas u jednom dijelu dana, sutra, u petak je moguće cijeli dan, od ponoći do ponoći. A i očekuje se snažniji vjetar, olujni udari do 75 km/h.

– Vrijedi od 09.02.2024 00:00:00 do 09.02.2024 23:59:59. Stupanj pripravnosti: Žuto. Jak jugozapadni vjetar, lokalno s olujnim udarima. Najjači udari vjetra 40-75 km/h – javlja DHMZ ‘žuti alarm’ i dodaje…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom.

Inače, sutra se očekuje do 19 stupnjeva…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Umjereno do pretežno oblačno, i dalje neuobičajeno toplo za doba godine, te razmjerno vjetovito. Povremena kiša uglavnom na sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru, moguća je i drugdje, a u zaleđu Rijeke bit će lokalno i obilnija. Puhat će umjeren i jak jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu jako i vrlo jako jugo. Jutarnja temperatura od 5 do 10, na Jadranu između 9 i 13 °C. Najviša dnevna uglavnom od 13 do 18 °C – objavio je prognozu DHMZ.

Foto: Pixabay (ilustracija)