24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Iz prometne u kojoj je noćas poginula jedna osoba, još jedna se bori za život…

1 min read
- Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo je obdukciju mrtvog tijela smrtno stradalog sudionika prometne nesreće - zaključuju.

O prometnoj nesreći u kojoj je noćas poginula jedna osoba oglasio se i DORH. Kažu da se osoba koja je uzrokovala prometnu nesreću bori za život.

– Zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je, zajedno s policijskim službenicima Postaje prometne policije Slavonski Brod, obavila očevid na mjestu prometne nesreće u Slavonskom Brodu, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala – javlja DORH i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila 17. veljače 2024. oko 00:30 sati na Zapadnoj veznoj cesti. Prema dosad utvrđenom, hrvatski državljanin (1972.) je, pod utjecajem alkohola, upravljao osobnim vozilom slavonsko-brodskih registarskih oznaka neprilagođenom brzinom te u kretanju prešao preko suprotne prometne trake na prostor za zaustavljanje i parkiranje vozila i udario u dio parkiranog teretnog vozila, a potom u daljnjem kretanju udario u osobno vozilo kojim je, zadržavajući smjer svog kretanja, upravljao državljanin Bosne i Hercegovine (1975.).

– Došlo je do frontalnog sudara dva vozila pri čemu je vozač iz vozila registarskih oznaka Bosne i Hercegovine preminuo na mjestu nesreće uslijed zadobivenih ozljeda. Vozač vozila slavonsko-brodskih registarskih oznaka zadobio je teške po život opasne ozljede.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo je obdukciju mrtvog tijela smrtno stradalog sudionika prometne nesreće – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)