25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pet ozlijeđenih osoba u prometnoj nesreći na obilaznici…

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći su lake tjelesne ozlijede zadobili vozač i 3 putnika u vozilu kojim je upravljao i jedna putnica iz vozila kojim je upravljala vozačica.

– U petak oko 18,15 sati je na južnom čvoru obilaznice Virovitice došlo do prometne nesreće u kojoj je 5 osoba lako ozlijeđeno – javlja policija i nastavlja…

– Vozačica osobnog automobila starosti 26 godina, dolazeći na križanje iz pravca Bilogorske ulice u Virovitici, je skrenula u lijevo, a da se prethodno nije uvjerila da može skrenuti i uključiti se u promet na cesti sa prednošću prolaska. U tom trenutku je iz pravca Grubišnog Polje cestom naišao osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak, koji je u pokušaju izbjegavanja sudara skrenuo u lijevo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Do bočnog sudara ova dva osobna automobila je došlo na sredini kolnika, pri čemu je vozilo kojim je upravljala vozačica odbačeno i ostalo zaustavljeno na kolniku, dok je vozilo kojim je upravljao vozač od siline udarca odbačeno u stranu i udarilo u prometni znak, nakon čega je niz kosinu zelene površine pokraj ceste sletjelo na oranicu.

– U ovoj prometnoj nesreći su lake tjelesne ozljede zadobili vozač i 3 putnika u vozilu kojim je upravljao i jedna putnica iz vozila kojim je upravljala vozačica.

Foto: Pixabay (ilustracija)