15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Onesposobio čamac ribočuvara, postavio mreže, izlovio 112 kg ribe, i – ‘dim’…!?

1 min read
...pronađeno i od njega oduzeto 2 ribolovne mreže dužine oko 30 metara, oko 112 kilograma razne slatkovodne ribe, 2 mačete i sjekira.

Foto: PU VPŽ (screenshot)

– Policijska postaja Pitomača provela je kriminalističko istraživanje po zaprimljenoj kaznenoj prijavi zbog oštećenja čamca. Čamac koji se nalazio na rijeci Dravi, a kojim se koristila Zajednica športsko ribolovnih klubova Općine Pitomača, je zbog nastalih oštećenja točnije probijenog dna neupotrebljiv – javila je policija, ali ‘iza brda se valja još’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je osumnjičeni te je temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 53-godišnjak kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto 2 ribolovne mreže dužine oko 30 metara, oko 112 kilograma razne slatkovodne ribe, 2 mačete i sjekira.

– Zbog počinjenih kaznenih djela „Oštećenje tuđe stvari“ i „Protuzakonit lov i ribolov“ protiv 53-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici biti će podneseno posebno izvješće – zaključuje policija.

Pogledajte fotografije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Foto: PU VPŽ (screenshot)