19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

86-godišnjaku u Čepinu za traktor i prikolicu dao 100 eura! Starac je trpio od svibnja do danas…

1 min read
Moglo bi se razgovarati i o pogođenoj cijeni za traktor i prikolicu, ali to je ipak stvar sporazuma, dogovora, tržišne vrijednosti, stanja..., u što nemamo uvid.

Trpio je ovaj stariji gospodin dugo, od svibnja prošle godine do danas, cijelo ljeto, cijelu jesen i veći dio zime, a prije nego se javio policiji i potužio na prevaru. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 53-godišnjak počinio kazneno djelo Prijevara, a na štetu ovog 86-godišnjaka, kojem je za traktor i prikolicu dao 100 eura avansa i ‘nestao’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Moglo bi se razgovarati i o pogođenoj cijeni za traktor i prikolicu, ali to je ipak stvar sporazuma, dogovora, tržišne vrijednosti, stanja…, u što nemamo uvid. Ali, ukupna dogovorena cijena za traktor i prikolicu bila je 800 eura. – Tijekom svibnja 2023. godine, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi i lažnim prikazivanjem činjenica, počinitelj je doveo u zabludu 86-godišnjaka na način da je od njega kupio traktor s prikolicom kojom prilikom mu je dao 100 eura kao jamstvo dok mu do danas nije isplatio ostatak dogovorenog iznosa od 800 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku – dodaje policija u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)