18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otkriveni ‘dugi prsti’ sportske svlačionice! Čekao da počne utakmica, a onda…

1 min read
...prilikom odigravanja utakmice iskoristio odsutnost četvorice sportaša te iz svlačionice u kojoj su se nalazile njihove stvari otuđio iznos oko 150 eura.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer (28. veljače) su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teške krađe i Krađe – javlja policija nastavljajući kako sumnjiče 18-godišnjaka da je dana 22. veljače, u večernjim satima, u Slavonskom Brodu, Stanka Vraza, ušao u zaključanu svlačionicu u dvorani Vijuš te iz osobnih stvari otuđio novac, oštetivši vlasnika za 80 eura, no to nije jedina stvar…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je potvrđena sumnja da je navedeni, dana 24. veljače, prilikom odigravanja utakmice iskoristio odsutnost četvorice sportaša te iz svlačionice u kojoj su se nalazile njihove stvari otuđio iznos oko 150 eura. Policijski službenici su 18-godišnjaka (danas) uz kaznene prijave predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)