19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Za Slavonce skijaše… Državni inspektorat obavještava o nedostatku na mehanizmu jednih pancerica…

1 min read
Iako je sezona skijanja na kraju, iako Slavonci i nisu vrlo često vrlo strastveni skijaši, ima onih koji se otiskuju za snijeg u vrijeme zimskih godišnjih odmora, a koji onda, poslovično, kupuju i skijašku opremu, tako i pancerice.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Manji nedostatak na mehanizmu za zadržavanje, odnosno postoji mogućnost nepredviđenog pomicanja između gornjeg i donjeg dijela pancerice… – objavio je Državni inspektorat obavijest iz Intersporta, kao i o dragovoljnim mjerama distributera, odnosno informaciju da se potrošači mogu javiti trgovcu koji će predmetni proizvod poslati u ovlašteni servis na popravak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako je sezona skijanja na kraju, iako Slavonci i nisu vrlo često vrlo strastveni skijaši, ima onih koji se otiskuju za snijeg u vrijeme zimskih godišnjih odmora, a koji onda, poslovično, kupuju i skijašku opremu, tako i pancerice. Naime, ovdje je riječ o skijaškim pancericama Fischer RC4, tipovima C4 60 JR, RC4 65 JR, RC4 50 JR, od veličine 21,5, proizvedenima u Italiji. Obavijest je objavljena 26. veljače ’24. godine.

Foto: Pixabay (ilustracija)