24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Male promjene na Gajevom! Izlaz i ulaz putnika u buseve na označenom dijelu…

1 min read
Izlaz i ulaz putnika biti će organiziran na označenom dijelu stajališta. Molimo putnike za razumijevanje i strpljenje... - javlja GPP.

Ponedjeljak donosi neke manje promjene korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama koje prometuju Gajevim trgom, na njegovoj sjevernoj strani, objavio je GPP, dodajući kako s prvim radnim danom tjedna kreće sanacija oštećenja kolnika na sjevernoj strani stajališta i ugubališta na Gajevom trgu, uslijed čega će doći do izmjena i uslijed čega valja pratiti što piše na mjestu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Radovi će se odvijati u dvije faze, kako bi se osigurala sigurnost putnika i omogućila neometana izmjena linija u vršnim vremenima. Izlaz i ulaz putnika biti će organiziran na označenom dijelu stajališta. Molimo putnike za razumijevanje i strpljenje, s obzirom na skraćenu ukupnu duljinu stajališta. Uz to, zbog angažiranih strojeva u zoni radova i povećanog prometnog intenziteta, apeliramo na sve putnike da budu posebno oprezni i pažljivi prilikom kretanja prema i od vozila – javio je GPP.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)