16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nađeno je dvoje maloljetnika! Potraga završena u 21:15 sati! Na terenu HGSS, policija, hitna, susjedi…

1 min read
Centar 112 je 'podigao' Policijsku pravu Brodsko-posavsku, Hitnu medicinsku pomoć, a u potrazi su sudjelovali i susjedi i obitelj. Štoviše, u pripravnosti su bili članovi DVD Godinjak.

Foto: HGSS, Facebook (screenshot, arhiva, ilustracija)

Potraga je završena u 21:15 sati! Kada je HGSS u pitanju, nema sumnje da će se osobe biti pronađene, a ovoga puta su djevojke i dečki novogradiške i slavonskobrodske stanice HGSS-a pronašli dvoje maloljetnika u rekordnom vremenu od nekoliko sati na uvijek neugodnom području između Nove Gradiške i Slavonskog Broda, gdje je do Save nekoliko kilometara, a od sela prema jugu gotovo ništa, polja i šume. U potragu je pohitalo odmah 14-oro HGSS-ovaca u tri vozila, a nisu bili jedini…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dojavu su HGSS-ovci dobili u poslijepodnevnim satima, svjedoče na društvenim mrežama. Doznali su o dvoje odlutalih maloljetnika i potraga je počela odmah. Na teren su izašli odmah sa 14 svojih članova. U 21:15 potraga je završena – pronalaskom nestalih. Inače, dodaju HGSS-ovci, Centar 112 je ‘podigao’ Policijsku pravu Brodsko-posavsku, Hitnu medicinsku pomoć, a u potrazi su sudjelovali i susjedi i obitelj. Štoviše, u pripravnosti su bili članovi DVD Godinjak. – Svima se zahvaljujemo na dobroj suradnji – ustvrdili su HGSS-ovci na Facebooku.

Foto: HGSS, Facebook (screenshot, arhiva, ilustracija)