25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Vatrogasci kroz vozačeva vrata sinoć izvlačili unesrećenu osobu…

1 min read
U ovim trenutcima još nismo imali obavijest o uzroku i okolnostima prometne nesreće, kao ni o kvalifikacijama ozljede osobe koju su vatrogasci izvukli iz vozila.

Foto: DVD Suhopolje, Facebook (screenshot)

Bilo je jučer poslijepodne 17:42 kada su vatrogasci DVD-a Suhopolje primili poziv Županijskog centra 112 za potrebom tehničke intervencije u mjestu Budanica, gdje ih je, pošto su pojurili s trima vozilima o 8 vatrogasaca dočekao neugodan prizor vozila na boku u jarku pokraj ceste.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo vozilo na desnom boku u putnom jarku, u kojem se nalazila unesrećena osoba. Unesrećenu osobu izvukli smo kroz vozačeva vrata te ju predali timu Hitne medicinske pomoći Virovitica – objavili su vatrogasci svjedočenje i fotografije s lica mjesta, dodajući da su uz njih i Hitnu, ondje bili i policijski službenici, a da su se oni u DVD vratili za oko sat vremena, u 18:39 sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Više informacija o ovoj prometnoj nesreći bit će poznato nakon priopćenja policije. U ovim trenutcima još nismo imali obavijest o uzroku i okolnostima prometne nesreće, kao ni o kvalifikacijama ozljede osobe koju su vatrogasci izvukli iz vozila.

Foto: DVD Suhopolje, Facebook (screenshot)