27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nije parkiranje, nije ‘devijacija’, već se snima, oko 2-3 dana! Dozvole su pravovremeno zatražene…

1 min read
Uglavnom, o filmu će navodno biti više riječi kada za to dođe vrijeme, a snimanje u Osijeku, tako i parkiranje, neće trajati više od koji dan.

Nekoliko vozila u Tvrđi, ‘poslaganih’ uz zidove kuća u Markovićevoj ulici, definiralo se u nezgodnu i neugodnu sliku, no nije riječ, doznajemo, o kršenju propisa i zakona, već je dozvola za ulaz i parkiranje vozila pravovremeno zatražena, kao i odobrena, na kraće razdoblje, od 2-3 dana. Štoviše, zatražene su pravovremeno, neslužbeno doznajemo, sve potrebne lokacijske dozvole za snimanje. Pojednostavljeno, nekoliko parkiranih vozila nisu novi obrazac ili ‘devijacija’, već je to, rečeno nam je, ništa drugo nego dostava opreme i aktera snimanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako nam je nadalje rečno, riječ je o snimanju igranog filma u kojem će uloge ponijeti neka poznata američka imena koja su snimala u Hrvatskoj, glumačka ekipa okupljena uz jednog domaćeg filmaša, Uglavnom, o filmu će navodno biti više riječi kada za to dođe vrijeme, a snimanje u Osijeku, tako i parkiranje, neće trajati više od koji dan.

Foto: Grad Osijek (screenshot, arhiva, ilustracija)