22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozio po Slavoniji na ‘speedu’! Uz još par grama u džepu, ‘nek’ se nađe’…

1 min read
Zbog sumnje da upravlja automobilom pod utjecajem droga navedeni je podvrgnut testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge amfetamin.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 16. ožujka, oko 5.30 sati, u Novoj Gradiški, u Svačićevoj ulici, prilikom nadzora prometa zaustavili su osobni automobil njemačkih nacionalnih registracijskih pločica kojim je upravljao 26-godišnjak – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozač kod sebe nije imao identifikacijski dokument. Zbog sumnje da upravlja automobilom pod utjecajem droga navedeni je podvrgnut testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge amfetamin. Nadalje, kod istoga je pronađeno i oduzeto 3,2 grama droge amfetamin.

– Policijski službenici su 26-godišnjaka zadržali u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon liječničkog pregleda i konstatacije da je sposoban za zadržavanje u policiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv navedenog slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)