13. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Osječka glumica nikad zgodnija! “Sezona otvorena”, napisala je i izašla na sunce…

1 min read
Uglavnom, u sat vremena od objave 'bljesnulo' je oko 800 'lajkova', kasnije već i tisuće, a i nemali broj komentara, koji svi redom hvale njezinu pojavu, figuru, a i more, ideju odvažnog izlaska u bikiniju na ožujsko sunce.

Foto: Instagram (screenshot)

Jedna od nacionalno najpoznatijih i najpopularnijih glumica iz Osijeka, često lice televizijskih serija i reklama, kazališnih predstava i nastupa u ‘realityjima’, objavila je na Instagramu kako ‘otvara sezonu sunčanja’. Ujedno, Katarina Baban pokazala je vrhunsku figuru. Zgodnija je nego ikad! Prve fotografije s mora i sunca objavila je iz Opatije, gdje je, zacijelo, poslom. Kada dođe ljeto i zasluženi odmor, ako ga glumica i dijaznerica uspije pronaći, jer i tijekom ljeta niže predstave i nastupe, ona se, sukladno ranijim objavama na IG-u, radije odmara južnije na Jadranu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uglavnom, u sat vremena od objave ‘bljesnulo’ je oko 800 ‘lajkova’, kasnije već i tisuće, a i nemali broj komentara, koji svi redom hvale njezinu pojavu, figuru, a i more, ideju odvažnog izlaska u bikiniju na ožujsko sunce. – Sezona otvorena – napisala je Katarina Baban.

Foto: Instagram, Katarina Baban (screenshot)