20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvatili ga u običnom nadzoru prometa! Nije mogao objasniti od kuda mu natovarenih 26 kubika!

1 min read
Muškarac je prevozio oko 26 kubnih metara ogrjevnog drveta - graba, bukve i hrasta.

Stara je izreka kako ‘drva griju dva puta’. Jednom dok ih se cijepa i utovara, nosi, a drugi puta kada gore u peći i griju. Griju u ovom slučaju također dva puta, jednom u krađi, drugi puta pred policijom, od stida, ali do peći njegove neče doći. ‘Majstor’ nije ukrao kubik, dva, već 26. A zaustavila ga je policija u običnom nadzoru prometa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Policijske postaje Slatina su dana, 26. ožujka, u nadzoru prometa zaustavili teretno vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak. Muškarac je prevozio oko 26 kubnih metara ogrjevnog drveta – graba, bukve i hrasta. Izvršenom provjerom utvrđeno je da ne posjeduje potrebnu dokumentaciju stoga su mu drva privremeno oduzeta – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je muškarac drva otuđio s pomoćnog stovarišta Šumarije Slatina. Protiv 27-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici te obavijest o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu, šumarskom inspektoru.

Foto: Pixabay (ilustracija) & DIRH (screenshot, ilustracija)