25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GPP upozorava – Ne nasjedajte na ‘nagradnu igru’! Nema toga! Lažni oglas!

1 min read
Oprez! Dragi korisnici našeg prijevoza, pojavio se plaćeni oglas koji nije niti jednim dijelom dio naše kampanje te ima svrhu iskoristiti vaše podatke. Molimo sve da ne idu na poveznicu koju lažni oglas nudi... - napisali su na FB-u iz GPP-a.

Izvjesna FB stranica naziva ‘Godišnja poklon karta za stanovnike Osijeka’, nudi ‘nagradnu igru’ za ‘butru’, dosta loše napisano, bez znanja i organizacije GPP-a, sve s nekakvom poveznicom, koja je zacijelo ‘phishing’, odnosno putem koje bi ‘neki dio sebe’ dali dalje… Stoga oprezno, a posebno je lako uočiti da poveznica nema nikakve veze s GPP-om. Stoga, ne klikajte na istu, upozorava i GPP.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Oprez! Dragi korisnici našeg prijevoza, pojavio se plaćeni oglas koji nije niti jednim dijelom dio naše kampanje te ima svrhu iskoristiti vaše podatke. Molimo sve da ne idu na poveznicu koju lažni oglas nudi… – napisali su na FB-u iz GPP-a.

Štoviše, za lažnu nagradnu igru netko koristi medijsku foto ilustraciju dvaju fotografija spojenih u jednu – GPP-ovog autobusa i ‘butre’. Ni GPP ni mediji nemaju ništa s ovim lažnim porukama. Oprez!

Pogledajte objavu GPP-a…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & GPP, Facebook (screenshot)