27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Aparat mu nije dao žeton!? Udario je šakom, još jednom, otišao po čekić…!?

2 min read
Dvaput je šakom udario po ekranu aparata za izdavanje žetona za pranje vozila, pa zatim iz osobnog automobila uzeo čekić i udario po ekranu aparata, uslijed čega je došlo do puknuća ekrana i prestanka rada programa - navodi se u optužnici...

Ovom Slavoncu prijeti 8 mjeseci beuzvjetnog zatvora. Naime, čekićem je razbio aparat za žetone u samoposlužnoj autopraonici, doznaje i piše portal Danica.hr, jer kako u optužnici stoji, on je u kolovozu prošle godine oko 14 sati u Virovitici, bio revoltiran što mu aparat nije izbacio žeton.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dvaput je šakom udario po ekranu aparata za izdavanje žetona za pranje vozila, pa zatim iz osobnog automobila uzeo čekić i udario po ekranu aparata, uslijed čega je došlo do puknuća ekrana i prestanka rada programa – navodi se u optužnici, piše Danica.hr. dodajući kako je vlasniku autopraonice počinjena šteta od 1.570,33 eura.

Svjedočio je radnik autopraonice u istrazi kako je odjednom čuo udarac, zatim još jedan jači… – Kad sam došao, vidio sam da je ‘žetonjara’ razbijena i da je tamo samo jedan automobil marke ‘Mazda trojka’, o čemu sam odmah obavijestio vlasnika. Nakon toga sam sjeo u auto i krenuo za tim automobilom koji se zaustavio u autopraonici. Tada sam vidio da je vozač automobila bio on. Pogledali smo i snimku videonadzora iz koje je vidljivo da je on raznio ‘žetonjaru’. Bilo je razbijeno staklo, lim se udubio, čitač novca je pao u unutrašnjost, pa više nije bila u funkciji – rekao je svjedok.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Državno odvjetništvo traži osam mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je ranije pravomoćno osuđivan za kaznena djela. U policiji se branio šutnjom.

Foto: Pixabay (ilustracija)