17. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Višestruko prevrtanje stalo u kanalu dubine 4 metra! Gospođa pod utjecajem imala maloljetne putnike…

1 min read
Vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila, pri kojem je oštetila prometne znakove „Ploča obavijest o gradilištu“ i „Zabrana pretjecanja“.

– U utorak, 30. travnja oko 21,25 sati na obilaznici kod Virovitice, na dijelu gdje se odvijaju radovi na cesti, te je sa dijela kolnika skinut asfalt, 42- godišnjakinja je zbog neprilagođene brzine kretanja osobnog vozila osobinama i stanju ceste uzrokovala prometnu nesreću – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila, pri kojem je oštetila prometne znakove „Ploča obavijest o gradilištu“ i „Zabrana pretjecanja“. Nakon višestrukog prevrtanja vozilo je ostalo zaustavljeno u putnom kanalu dubine oko 4 metra.

– U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobili su maloljetni putnici u vozilu, dok je 42-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Svim ozlijeđenima pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Virovitica.
Provedenim alkotestiranjem 42-godišnjakinji je utvrđena koncentracija alkohola od 0,59 g/kg.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog utvrđenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 42-godišnjakinje slijedi podnošenje prekršajnog naloga, a o događaju je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici.

Foto: Pixabay (ilustracija)