18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grafitima ‘uredili’ obiteljsku kuću i garažu! Traži ih policija…

1 min read
Neslužbeno doznajemo da nije riječ o uvredljivom sadržaju grafita, već o 'hrpi žvrljotina', nečemu što je samo 'klincima' jasno, gdje bi čak mogli i reći onu staru - 'imena luda nalaze se svida'.

– U razdoblju od 1. travnja do 2. svibnja 2024. u Požegi u Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je na obiteljskoj kući i garaži u vlasništvu 45-godišnjaka ispisao više grafita – objavila je policija, a nakon čega se najčešće postavi pitanje o sadržaju istih i je li riječ o uvredljivom sadržaju, bez obzira po kojoj osnovi…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ – dodaje policija.

Neslužbeno doznajemo da nije riječ o uvredljivom sadržaju grafita, već o ‘hrpi žvrljotina’, nečemu što je samo ‘klincima’ jasno, gdje bi čak mogli i reći onu staru – ‘imena luda nalaze se svida’. Ali, počinjena je materijalna šteta zbog čega policija ima posla, a bit će po otkrivanju, zacijelo, i tužbi za nadoknadu štete.

Foto: Pixabay (ilustracija)