20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Zakašljalo’ se jutros kartično plaćanje na pumpama INA-e u Osijeku…

1 min read
Kako su teškoće bile samo povremene i kratkotrajne, trajale po par minuta u okviru jednog sata, službenog priopćenja iz INA-e zacijelo neće ni biti, ali neslužbeno je rečeno da žale zbog situacije...

U vremenu kada samo još mi stariji i Sylvester Stallone u Tulsa Kingu mislimo da je ‘keš kralj’, a većina plaća kartično, jutrošnje kratkotrajne smetnje u vezama nekolicinu su onih koji su htjeli točiti gorivo ‘poslale’ na druge pumpe, ali kako doznajemo neslužbeno iz INA-e, smetnje ili teškoće u kartičnom plaćanju na INA-inim crpkama u Osijeku jutros su bile kratkotrajne i povremene.

Naime…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Javilo nam se nekoliko čitatelja koji su, s 10-ak eura u džepu, naviknuti na kartično plaćanje, bili u nezgodnoj poziciji da nisu mogli platiti, ali ni točiti gorivo na pumpama INA-e u Kanižlićevoj i na Čepinskoj, a bilo je isto i drugdje, no kako doznajemo sada je sve u redu. Odnosno bilo svega sat poslije, već oko 10 sati. Jer, teškoće koje su bile u vezama, otklonjene su.

Kako su teškoće bile samo povremene i kratkotrajne, trajale po par minuta u okviru jednog sata, službenog priopćenja iz INA-e zacijelo neće ni biti, ali neslužbeno je rečeno da žale zbog situacije i da čine sve da se isto ne ponovi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Razumije se, pumpe su najnormalnije radile, ali to kratko vrijeme primala se samo gotovina, jer kartice su ‘nekom prošle, nekom nisu’, doznajemo.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)