21. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tifon, Hervis, Konzum, Studenac… i brojni drugi imaju otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici!

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Posao.hr – vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad 20 sati tjedno u Osijeku i Vinkovcima. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Nude se organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i dodatne pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalnih vizitki (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju, uz dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Potrebno je znanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint) i poželjno iskustvo u telefonskoj prodaji. Nudi se stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme ili honorarni posao. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, dodatno zdravstveno osiguranje, ugodno radno okruženje te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Voditelja smjene za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu te bruto plaća od 1.300,00 € s dodatkom na plaću za noćni rad i praznike. Također, nudi se neto dodatak na plaću od 219,00 €, puni iznos prijevoza svaki mjesec te dodatni mjesečni bonus na osnovu osobnih rezultata. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!