24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Autom udario laku prikolicu koju je kroz prtljažnik automobila držao putnik!

2 min read
- Nakon udara, prikolica je sletjela udesno, a automobil ulijevo u odvodni kanal, dok se drugi automobil zaustavio na kolniku. U prometnoj nesreći 50-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede.

– U protekla 24 sata, 23./24. svibnja, na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće. U prometnoj nesreći u Starim Mikanovcima nastupila je materijalna šteta, u prometnoj nesreći u Gradištu su dvije osobe lakše ozlijeđene, dok je u prometnoj nesreći u Negoslavcima jedna osoba teže ozlijeđena, o kojoj više slijedi… – navodi policija i nastavlja…

– Jučer, 23. svibnja oko 20,40 sati 48-godišnjak iz Berka je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,44 g/kg upravljao osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila vidljivosti i gustoći prometa udario u zadnji dio neregistrirane i tehnički neispravne lake prikolice (bez uređaja za osvjetljavanje i svjetlosnu signalizaciju) koju je privezanu konopom za uređaj za vuču vozila kroz dijelom otvoren prtljažnik osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka na zadnjem sjedištu držao 50-godišnjak iz Negoslavaca, dok je automobilom upravljao 20-godišnjak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Nakon udara, prikolica je sletjela udesno, a automobil ulijevo u odvodni kanal, dok se drugi automobil zaustavio na kolniku. U prometnoj nesreći 50-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede.

– Uz izdane naredbe, 48-godišnjaku je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

– Također, 50-godišnjaku slijedi prekršajna prijava zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Pixabay (ilustracija)