15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zoran Zekić ima novi angažman! Munjevito je osječki trener dobio novi posao u susjedstvu!

2 min read
- Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim natjecanjima... - stoji između ostalog u priopćenju iz kluba kojeg potpisuje tamošnji predsjednik Ismir Mirvić.

Navijači redom na društvenim mrežama čestitaju potezu kluba i dovođenju osječkog stručnjaka Zorana Zekića za šefa svlačionice, ali i dodaju da će mu biti teško othrvati se pritiscima. U svakom slučaju, navijači vjeruju da je klub našao sjajno rješenje i odlično trenera, koji je od skromne momčadi u Osijeku stvarao sjajan rezultat, pišu otprilike. Naime, Zoran Zekić je postao trener Sarajeva, vrlo brzo nakon što je u Osijeku poslijeizborenog 4. mjesta dobio otkaz, a klub doveo talijanskog stručnjaka iz Leccea.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Upravni odbor FK Sarajevo je na večerašnjoj sjednici imenovao gosp. Zorana Zekića za trenera, a u klub dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog stožera. Zekić je kao trener vodio momčadi u Hrvatskoj, Mađarskoj, Albaniji i Moldaviji, u više od 350 ligaških i europskih utakmica. Zoran je za FK Sarajevo nastupao kao igrač i dobro poznaje očekivanja kluba – objavili su iz FK Sarajava na Facebooku, dodajući na kraju znakovito – Zeka, sretno!

Inače, kada je već kao nadimak spomenut ‘Zeka’, nadimak je to i Almira Turkovića, legende Sarajeva, ali i legende Osijeka, čiji je sin pokušao također do angažmana među ‘bijelo-plavima’, ali nije išlo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim natjecanjima… – stoji između ostalog u priopćenju iz kluba kojeg potpisuje tamošnji predsjednik Ismir Mirvić.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)