15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tim Roth dolazi u Osijek na snimanje! U srijedu u Čepinu ima ‘pressicu’!

1 min read
O tome kada će i gdje Tim Roth snimati scene filma Jakova Sedlara bit će više riječi rečeno na konferenciji za novinstvo, a koja je zakazana za srijedu u Čepinu, u Hotelu Materra, u 'Pipunićevom resortu'.

Poslije Armanda Assantea kao oficira vojske bivše države, u filmu redatelja Jakova Sedlara i direktora Dražena Majstrovića, u filmu prema životu i priči Marijana Gubine, u ekranizaciji njegovog biografskog romana 260 dana, Marijana Gubinu utjelovit će Tim Roth. Najavljeno je to početkom snimanja, a sada, kako se bliže završetak snimanja i višemjesečna hollywoodska postprodukcija, stigao je trenutak snimanja jednih od posljednjih scena. Stoga, najavljeno je iz PR tima 260 dana, u Osijek dolazi Tim Roth, legendarni i slavni hollywoodski glumac čije je filmove i uspješnice nemoguće nabrajati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


O tome kada će i gdje Tim Roth snimati scene filma Jakova Sedlara bit će više riječi rečeno na konferenciji za novinstvo, a koja je zakazana za srijedu u Čepinu, u Hotelu Materra, u ‘Pipunićevom resortu’. – Konferenciji za medije prisustvovat će slavni Tim Roth, koji u filmu 260 DAYS  utjelovljuje lik glavnog junaka, Marijana Gubine – najavljeno je iz PR tima 260 dana.

Foto: 260 dana PR tim (arhiva, ilustarcija) & Youtube (screenshot)