25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: HNK objavio video navale na ulaznice za rasprodanog Orašara

1 min read
Ulaznice za 6 izvedbi Orašara u prosincu su se prodavale 11. studenoga od 11 sati. Red iza kazališta, od blagajne prema 'Super' stvorio se već u 8 sati.
orašar -blagajna-hnk-1

Kako smo pisali prethodnih dana, izniman interes za ulaznicama za baletnu predstavu Orašar u osječkom HNK-u, završio je praktički rasprodanim izvedbama u svega nekoliko sati uz par preostalih ulaznica na galeriji.

Ulaznice za 6 izvedbi Orašara u prosincu su se prodavale 11. studenoga od 11 sati. Red iza kazališta, od blagajne prema ‘Super’ stvorio se već u 8 sati.

Osim teksta i fotografija koje je objavio OsijekExpress.com, HNK u osijeku je danas, 4 dana poslije objavio i video iz zraka i s tla kako je izgledala navala i prodaja ulaznica za ovu baletnu predstavu.

Orašara nije na repertoaru bilo neko vrijeme, a i prije je figurirao za traženu predstavu. Čim je objavljen kalendar sa 6 izvedbi u prosincu, krenuo je pritisak gledatelja za ulaznice, da bi HNK reagirao i na društvenim mrežama obavijestio kako iznimno za ovu predstavu neće primati rezervacije.

Video: HNK OsijekFacebook Comments